Viestimiespäivät

Päiväys ja aika
19/08/2023 - 20/08/2023
00:00

Karttaa ei ole saatavissa

Toivotamme teidät tervetulleiksi viettämään kanssamme valtakunnallisia Viestimiespäiviä 19.-20.8.2023 Saimaan rannalle Päämajakaupunkiin Mikkeliin. Lauantain tapahtuma- ja majoituspaikkana on Riuttala Resort -leirikeskus ja sunnuntaina Mikkelin Vanha varuskunta-alue. Riuttalan osoite on Riuttalantie 12 Mikkeli (liitteenä ajo-ohje) ja Vanhan varuskunta-alueen ensimmäisenä kohteena on Jalkaväkimuseo osoitteessa Jääkärinkatu 6 Mikkeli (liitteenä ajo-ohje).

Tapahtuman suojelijana toimii Pääesikunnan johtamisjärjestelmäpäällikkö, prikaatikenraali Jarmo Vähätiitto.

Järjestelyistä vastaavat Kaakkois-Suomen Viestikilta ja Viestikiltojen Liitto. Tapahtuma on yhteinen ja avoin kaikille toimijoille viesti- ja johtamisjärjestelmäalan vapaaehtoisessa ja ammatillisessa kentässä.

Viestimiespäivien osallistujilta vaaditaan ennakkoilmoittautumien 6.8.2023 mennessä. Mainitkaa ilmoittautumisen yhteydessä erityisruokavalion tarpeesta, mahdollisesta liikuntaesteestä tai -rajoitteesta. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumiset tehdään Martti Susitaipaleelle sähköpostitse osoitteeseen martti.susitaival ät gmail.com

Klikkaa tarkempi ohjelma ja ohjeet tästä

Tervetuloa

Viestikiltojen Liitto ry
Puheenjohtaja Jukka-Pekka Virtanen

Kaakkois-Suomen Viestikilta ry
Puheenjohtaja Martti Susitaival
Varapuheenjohtaja Esko Pitkänen